Vampire The Masquerade : Bloodlines. Strona: 1

Vampire The Masquerade : Bloodlines Dodano: 2008-02-13 20:51

Przejżałem forum o grach i nie zauważyłem nic o tej grze, a moim zdaniem obowiązkowa. RPG w dodatku o wampirach polecam.

-

Dodano: 2008-02-13 21:36

Grałem kiedys... ale miałem za słabego kompa i wywaliłem. Moim zdaniem gra prosta i pełna bugów. Aczkolwiek ma swj klimacik i chętnie bym do niej wrócił. Mimo to polecam wcześniejsza czesc - Maskarade

"Boże, daj mi cierpliwość, bym pogodził się z tym, czego nie jestem w stanie zmienić. Daj mi siłę, bym zmienił to, co zmienić mogę. I daj mi mądrość, bym odróżnił jedno od drugiego."

Dodano: 2008-02-14 21:10

Nenar (Primogen)
Nenar
Bielsko-Biała / Gliwice

Jak dla mnie za prosta, uwielbiam moment nawiedzonego domu :)
A tak poza tym to dobijające ejst to, ze co chwile mapa musi się ładowac

Ja mam 20 lat, ty masz 20 lat ... i tak wszyscy umrzemy

Dodano: 2008-02-14 21:38

Jak dla mnie, zmarnowany potencjał (bugi...), a liczyłem na coś pokroju Deus Ex'a w świecie maskarady...

Co do wcześniejszej części - Redemption - fakt, była dobra, ale - jak dla mnie - traciła klimat w chwili, gdy akcja przenosiła się w przyszłość. I jak dotarłem do pewnego nawiedzonego domostwa (nie pamiętam już dokładnie co to było), nie mogłem się dalej przebić i sobie odpuściłem. Postacie miałem za słabe :roll:

Dodano: 2008-02-14 23:06

Ja mam wersje z łatkami także nic poza ładowanie map nie przeszkadzło w graniu. Jak dla mnie jedna z najlepszy gier w które grałem (polecam gre Malkavianami :))

-

Dodano: 2008-02-15 10:27

Motyw nawiedzonego domu i dom Malkavców to najlepsze motywy z Bloodlines'a :twisted: gra generalnie jest dobra

Yttligare Ett Steg Närmare Total Jävla Utfrysning...

Dodano: 2010-01-19 22:39

Grałem jakiś czas temu i zauważyłem, że ma masę bugów(np. przeciwnicy wtapiający się w ściany). Pomysł na grę bardzo dobry ale jak dla mnie to świat jest za mały, powtarzający się wygląd przeciwników zbyt mocno kuje w oczy, animacja podczas skakania jest po prostu brzydka i nienaturalna, ograniczenia w grze na pewno też denerwują. Motyw z tym nawiedzonym domem jest genialny, natchnął mnie do zagrania w Resident Evil i w Silent Hill. Fajnie także się włamuje do domów i hoteli. Klimatyczna muzyka, wampiryzm prawie dobrze oddany. Po prostu jest dla mnie za archaiczna.

Dodano: 2010-01-19 23:56

Nenar napisał(a):
Jak dla mnie za prosta, uwielbiam moment nawiedzonego domu :)
A tak poza tym to dobijające ejst to, ze co chwile mapa musi się ładowac

Gierka ma swoje lata. Engine "Source" sie kłania. Keidyś to była rewolucja teraz denerwuje doładowywanie lokacji. Jak 90% gier - grałem, grałem i mi sie znudziło.

Life is complex: it has both real and imaginary components

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło